Kuva-albumit ja kansiot

Uusimmat kommentit

Tom

Pöytäkirjavastaava on nyt hieman innokas, kun julistaa vielä kesken olevan tapahtuman pisteitä, mutta tiettävästi siellä ei ole ketään meistä ja jos onkin niin tietää se osallistuneille vain lisää pisteitä joten menkööt :)

Eli pitkästä aikaa tosiaan pojoja! Ja että mistäkö niin Lohjalta tietty. Lohjanjärven ympäripyöräilyssä oli mukana neljä velolaista ja kaikille palkinnoksi 2½ pistettä lisää. Jos sinäkin olit siellä, mutta pisteitä ei näy ei kuulu niin tiedät mitä tehdä ;)
Sirpa kiilasi näillä naisten kärkeen ja VP otti ykköstilan miesten puolella yksin haltuunsa. Mutta ketä vielä... ^klik klik^

Korona Kisoissa on hienosti suorituksia niin naisissa kuin miehissäkin. Vielä toki monelta puuttuukin, mutta eipä hätää, vielä on reilu viisi viikkoa aikaa urakoida!

Sellaasta, eikun eteenpäin, turvallisesti!

Tom

Hei täähän onkin aikast kiva!!! :D

Tom

Tässä se lupaamani viimeinen päivitys 2019 kisaan.

Mutta mitä uutta nyt vielä?!? No statistiikkaa tietenkin :D

Voit esimerkiksi tarkistaa sijoituksesi verrattuna edellisvuoteen. Ihan komeita nousuja monilla. Esimerkin omaisesti kovimman nousun teki Ville Eskelinen kun 2018 sija 36. parantui 28 pykälää ja komeasti kymppisakkiin kahdeksanneksi.

Ahkerin kisaaja oli pelkkiä suunnistuskisoja 48 läpikäynyt Janne Ståhlström. Keskiarvo kisatuille kisoille miehissä oli reilu 12 joten Janne hilasi osaltaan tuota lukua mukavasti ylöspäin. Samoin myös oli nostamassa suunnistusta cupin suosituimmaksi lajiksi, pyöräily sentään pyöräilyseuran arvolle sopivasti kakkosena :)
Naisten puolella ahkeruus palkittiin myös mestaruudella, kun Sirpa Vaaranmaa oli kuningatar myös määrässä 16 suorituksella.
Mainitsemisen arvoinen on myös Mikko Tepposen vain kuudella merkinnällä napattu 6. sija, pistekeskiarvo porukan kovin 9,54! Vertailuksi omani 4,65 joka syntyi 30 suorituksella. Mikko korvasi siis määrän laadulla, hmmm.... :)

Mukavimmat statistiikat on kyllä osallistumisprosentit; miehet 60% ja naiset 78%!!!
Noitten takia tätä cupia on oikein mukava myös ylläpitää :)

p.s. kyllä mä vieläkin korjaan jos silmään osuu virheitä :)